U-sväng gråt och skratt

U-svängen

 

Vi är på väg på vår vanliga U-sväng d.v.s Uddevalla, Upplands Väsby och Uppsala.

I torsdags var det trevlig spelning på muséet i Uddevalla och i går trängde vi ihop oss på den lilla scenen på Picchus i Upplands Väsby.

Picchus ligger i det gamla apoteket , ett trångt och mysigt hus.

Fast, det har inte alltid varit så mysigt där. En gång i tiden ägde det beryktade Hammarbymordet rum innanför dess väggar – hualigen!

 

Vi kände dessbättre inte av några otäcka vibbar i huset i går kväll utan tvärtom, bara glada trevliga människor : )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår var annars dagen då ”The Curse” återigen gjorde sig påmind.

West har genom åren vid otaliga tillfällen haft den mest extrema otur. Just när vi har trott att ”Nu går det väl ändå bra för oss! Nu har vi utlandsturné eller skivkontrakt på gång” så händer det nåt osannolikt, typ jordbävning, konkurs eller dödsfall och alla planer faller platt till marken.

Därav ”The Curse”

 

Igår när vi isatt där i turnébussen och gladde oss åt att vi efter många års fruktlösa försök äntligen skulle få vara med i tv4- morgon, så ringde Sebastian som jobbar med att marknadsföra Safe Crossing och sa att  tv 4 hade tagit beslutet att helt sluta med musik i programmet på vardagarna med start från måndag.

Gissa vilka som skulle vara med på måndag!?

Ja där ser ni! Så fort det började viskas om ett band från Göteborg ”West Life” hette dom nog, sa någon (kan ha vart Steffo) nej men de spelade väl Kent-lik musik eller var det Keltisk? sa någon annan, ( kan ha varit Jenny Strömstedt) så började en tanke ta form hos någon musikansvarig på redaktionen:

Nej hör ni, tänk om vi skulle sluta med artister helt? Vad säger ni? Ja, så får det bli,

då var det bestämt!

 

Ja, skall man skratta eller gråta? Vi har gjort lite av båda.

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *